ترجمه تخصصی مهندسی برق

سفارش ترجمه تخصصی مهندسی برق گرایش قدرت، کنترل، الکترونیک، مخابرات، مهندسی پزشکی

ترجمه تخصصی مهندسی برق

سفارش ترجمه تخصصی مهندسی برق گرایش قدرت، کنترل، الکترونیک، مخابرات، مهندسی پزشکی

مطالب این وبلاگ مربوط به وب سایت ترجمه تخصصی فرداپیپر می باشد

۴ مطلب در آذر ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

دو فصل قبلی، مسئله برنامه ریزی توسعه انتقال (TEP، فصل 2) و مسئله برنامه ریزی توسعه تولید (GEP، فصل 3) را توضیح دادند و تحلیل کردند. این دو مسئله برای برنامه ریزی توسعه بهینه سیستم های انرژی الکتریکی بسیار مهم می باشند. اما، این فصل ها، مسائل GEP و TEP را بطور مستقل تحلیل می کنند. در این فصل، مسلئه برنامه ریزی توسعه تولید و انتقال مشترک (G&TEP) را در یک سیستم انرژی الکتریکی معین، توضیح می دهیم. مسئله G&TEP از جنبه برنامه ریز مرکزی که طرح توسعه تولید و انتقال را تعیین می کند که برای کل سیستم مفیترین است، تحلیل می گردد.  برای انجام چنین کاری، مدل های مختلفی را ارائه و تحلیل می کنیم که به صورت پیشرو جزئیات بیشتری را در مسئله G&TEP با تاکید ویژه بر مدل سازی ریسک مرتب با طرح های توسعه، بکار می گیرند.

سفارش ترجمه تخصصی رشته مهندسی برق

  • ۰
  • ۰

   

تمام تکنیک های رادار MIMO که در این کتاب ارائه شده است با هدف بهبود عملکرد سیستم رادار در محیط های عملیاتی چالش برانگیز توسعه یافته است. به ویژه ، تکنیک های ارائه شده در فصول 5 و 6 به منظور رفع چالش های موجود در سیستم های شکل موج  تک سویه/ تک موج سنتی، برای بررسی و شناسایی مسائل موجود در محیط های دارای تداخل در دنیای واقعی که با بی نظمی ناسازگار و  غیر ثابت زمین بسیار ناپایدار همراه است، توسعه یافته اند. از اینرو، در اختیار داشتن ابزار مدل سازی و شبیه سازی واقعی تر برای توسعه و تحلیل کامل تکنیک های بهینه MIMO ، از اهمیت بالایی برخوردار است. علاوه بر این، از آنجا که این تکنیک ها در واقع به سازگاری شکل موج در حین حرکت نیازمندند، نمی توان صرفا از یک مجموعه ثابت داده های تجربی یا حتی داده های شبیه سازی شده برای تحلیل الگوریتم ها استفاده کرد. این موضوع یک چالش اساسی است. این فصل یک رویکرد کلی را به منظور مدل سازی محیط های بی نظم و واقعی تر رادار توصیف کرده و نشان می دهد که چگونه این رویکرد برای تحلیل سیستم های سنتی و تغییراتی که برای پشتیبانی از توسعه تکنیک های MIMO بهینه و سازگار انجام شده است ، با موفقیت اعمال شده است.

سفارش ترجمه تخصصی رشته مهندسی برق

  • ۰
  • ۰

این فصل، مسئله «برنامه ریزی توسعه تولید برق» (GEP) را در یک سیستم انرژی الکتریکی معین، توضیح می دهد. در اینجا، ما دیدگاه یک برنامه ریز مرکزی را در نظر می گیریم که طرح توسعه تولید که برای بهره برداری از سیستم انرژی برق بطور کلی، مفیدترین است را تعیین می کند. برنامه ریز مرکزی، عملاً واحدهای مولد را می سازد؛ اما، سرمایه گذاران بخش خصوصی را ترغیب به ساختن تاسیسات تولید برق می کند، برای استفاده از استفاده از انواع مختلف مشوق ها این کار را انجام می دهد. با ملاحظه چنین دیدگاه مرکزی، مدل های مختلفی برای مسئله GEP، ارائه و توصیف می کنیم: از یک مدل بسیار پایه مبتنی بر یک رویکرد قطعیتی، استاتیک و تک گرهی به مدل های پیچیده تری که تاثیر زمان بندی سرمایه گذاری، قیدهای انتقال و عدم قطعیت را بر مسئله GEP مورد ملاحظه قرار می دهند.

 

سفارش ترجمه تخصصی رشته مهندسی برق

 

  • ۰
  • ۰

در بسیاری از سیستم‌ها، این سخت افزار افزوده شده از لحاظ هزینه، اندازه، وزن و توان، غیر عملی است. در مورد رادار دو کاناله موجود، افزودن این سخت افزار اضافی، عملی نبوده و همچنان الزامات مربوط به هزینه سیستم و SWAP وجود دارد. در واقع، احتمالاً افزودن سخت افزار انتقال اضافی در مقایسه با افزودن وسایل الکترونیکی اضافی، جهت پشتیبانی از کانال‌های گیرنده فیزیکی‌تر است! همانطور که در شکل (4-11) نشان داده شده است، از آنجائی‌که رادارهای هوایی مستلزم پوشش 360 درجه هستند، رادار موجود از آنتن گردان مکانیکی با اتصال چرخان استفاده می‌کند که به خصوص با هدف انتقال سیگنال‌های فرستنده RF با قدرت بالا به آنتن گردان طراحی شده است. در این صورت، حتی اگر بتوان به مولد الکترونیکی رادار دو مولد شکل موج و تقویت کننده توان اضافه نمود، ممکن است نیاز به طراحی مجدد اتصال چرخان برای عبور دو سیگنال RF از آنتن وجود داشته باشد.

سفارش ترجمه تخصصی رشته مهندسی برق