ترجمه تخصصی مهندسی برق

سفارش ترجمه تخصصی مهندسی برق گرایش قدرت، کنترل، الکترونیک، مخابرات، مهندسی پزشکی

ترجمه تخصصی مهندسی برق

سفارش ترجمه تخصصی مهندسی برق گرایش قدرت، کنترل، الکترونیک، مخابرات، مهندسی پزشکی

مطالب این وبلاگ مربوط به وب سایت ترجمه تخصصی فرداپیپر می باشد

آخرین مطالب

۵ مطلب در آبان ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

1. مقدمه

بر طبق بررسی های صورت گرفته، یکی از چالش های مربوط به اعوجاج هارمونیک، امکان رزونانس (تشدید) هارمونیکی در یک سیستم قدرت الکتریکی گسترده است. همچنین رزونانس ممکن است به تقویت اعوجاج با عواقب نامشخص منجر شود. لازم به ذکر است که یک سیستم قدرت الکتریکی صرفاً القایی با مسائلی که در بالا به آن اشاره شد، مواجه نمی باشد اما در عین حال، بانک های خازنی زیادی وجود دارند که برای اصلاح ضریب توان در سیستم قدرت به کار گرفته می شود. شایان ذکر است که، ترکیب بین اندوکتانس خطوط و ظرفیت بانک خازن، مبنایی برای رزونانس بالقوه محسوب می شود. نکته ای که در اینجا بایستی به آن اشاره شود این است که خازن ها منبع هارمونیک نبوده و صرفا می توانند پاسخ سیستم را تغییر داده و شرایط رزونانسی را ایجاد کنند که اعوجاج هارمونیک را در سایر نقاط سیستم به نحو موثری تقویت کند. همچنین، شرایط تشدید به ایجاد ولتاژ بالا در خازن ها وهمچنین خرابی بانک های خازن منجر می شود. به علاوه اینکه، کابل های زیرزمینی در واقع خازنی می باشند و انجام اقداماتی برای اتصال کابل ها به یک شبکه قدرت سربار القایی می تواند به ایجاد شرایط نامطلوب و ناپایداری هایی شبیه رزونانسی منجر شود.

  • ۰
  • ۰

1. مقدمه

افت ولتاژ، همانند سایر پدیده های کیفیت توان، بایستی به عنوان یک مسئله سازگاری بین تجهیزات و منبع در نظر گرفته شود. همچنین لازم به ذکر است که، در زمان نصب قطعه جدیدی از تجهیزات، مشتری بایستی حساسیت تجهیزات را با عملکرد عرضه مورد مقایسه قرار دهد. به علاوه اینکه، اطلاعات مربوط به حساسیت تجهیزات، از طریق ارتباط با سازنده یا از طریق آزمایش تجهیزات و اطلاعات مربوط به عملکرد عرضه از طریق نظارت بر عرضه یا از طریق پیش بینی تصادفی قابل دستیابی می باشد.

  • ۰
  • ۰

در مطالعه حاضر، برای ترسیم نمودارها و شاخص‌های سازگاری تجهیزات، از دامنه و مدت زمان افت ناگهانی ولتاژ که مشخصه های اصلی افت ناگهانی ولتاژ هستند، استفاده شده است. همچنین بررسی های صورت گرفته حاکی از آن است که، سایر مشخصه های افت ناگهانی ولتاژ (یعنی پرش زاویه فاز، عدم تعادل سه فاز ، نقطه آغاز موج، آغاز افت ناگهانی و بازیابی نیز در ارزیابی حساسیت تجهیزات به افت ولتاژ ولتاژ [1]) بسیار حائز اهمیت هستند. مدت زمان افت ناگهانی ولتاژ به عنوان فاصله زمانی بین نقطه آغاز موج و بازیابی [5] تعریف می شود. همچنین غالبا، مدت زمان افت با زمان رفع خطا مشخص می شود که تا حد زیادی به وسایل حفاظتی مورد استفاده توسط سازمان های برق در رابطه با سیستم قدرت وابسته است.

  • ۰
  • ۰

1. مقدمه

در رزونانس موازی این احتمال وجود دارد که، تزریق جریان هارمونیک کوچک به اعوجاج ولتاژ هارمونیک بزرگ منجر شود، اما در رزونانس سری، ممکن است یک ولتاژ هارمونیک کوچک به یک جریان هارمونیک بزرگ منجر شود. همچنین لازم به ذکر است که فرکانس‌های رزونانس (تشدید) هارمونیکی مختلف موجود در یک سیستم قدرت، متشکل از مناطق انتشار و سطوح تقویت متفاوتی می باشند.

  • ۰
  • ۰

ارزیابی پیوسته و ساده سطوح فلیکر شبکه انتقال ناشی از منابع مختلف

بر طبق بررسی های صورت گرفته، از آنجائیکه سطوح فلیکر چارچوب کلی از انتشار فلیکر در شبکه را در اختیار قرار داده و همچنین امکان ارزیابی فلیکر را پس از تغییرات شبکه یا پس از اتصال منابع فلیکر اضافی فراهم نموده و مبنای اقدامات و تدابیر لازم جهت کاهش فلیکر را نیز میسر می سازند، از اینرو می توان اینگونه عنوان کرد که، سطوح فلیکر در تمام گره‌های شبکه غالبا ضروری هستند. یافته های بدست آمده حاکی از آن است که، از طریق سیستم‌های نظارت بر کیفیت توان بلادرنگ، TSOها می توانند سطوح فلیکر را در زمان واقعی و صرفا در گره‌هایی که در آنها اقدامات، تدابیر و اندازه گیری های لازم جهت کاهش فلیکر صورت گرفته است را به نحو موثری مشخص کنند. همچنین لازم به ذکر است که، شبیه‌سازی انتشار فلیکر می‌تواند سطوح فلیکر را در سایر بخش های سیستم پیش بینی کرده و مبنایی را نیز برای تنظیم شبکه از لحاظ فلیکر ارائه دهد. همچنین مقالات مختلف از طریق اندازه گیری [2] - [7] یا شبیه سازی انتشار فلیکر [5]- [10]، اقدامات و تلاش هایی را جهت تعیین سطوح فلیکر انجام داده اند.